Schoorsteen renovatie na een volledige goedgekeurde inspectie

De enige manier om huiseigenaren alle informatie te geven over de staat van hun schoorsteen is het maken van een video bij elke inspectie van de schoorsteen. Hierdoor kan Erkende Dakdekker trouw blijven aan een van onze belangrijkste missies: ervoor zorgen dat huiseigenaren over de beste informatie beschikken zodat ze de beste beslissingen kunnen nemen. Een schoorsteen renovatie is een verstandige keuze indien deze gebreken vertoont.

Wat is een video inspectie precies bij schoorsteen renovatie?

Door een inspectie met een camera uit te voeren en u de informatie te geven over de huidige staat van uw haard, kunnen we u gemoedsrust bieden. Daarnaast kunnen we een actieplan voor u maken als reparaties nodig zijn. Na inspectie volgt een uitgebreid inspectierapport. We gebruiken de beste videocamera tijdens de inspectie van uw schoorsteen. Door middel van de nieuwste technologie kunnen we de toestand van uw haard en schoorsteen van dichtbij bekijken. Het is een veel betere manier om schoorsteen- en rookkanaalproblemen te diagnosticeren dan het gebruik van een zaklantaarn, wat precies is wat we vroeger deden.

Vrijblijvende offerte aanvragen
Hoe en wat?

Hoe werkt een schoorsteen inspectie nu precies?

Tijdens de inspectie kunnen we bekijken er bouwkundige gebreken zijn aan uw schoorsteen. We controleren de schoorsteen ook aan de buitenkant op scheuren en gebreken. Daarnaast kijken we of het metselwerk beschadigt is. Door middel van de camera-inspectie kunnen we de binnenzijde van de schoorsteen goed in beeld krijgen en zien of er beschadigingen of problemen aanwezig zijn. Aan het einde van de inspectie ontvangt u een uitgebreide evaluatie en een rapport.

We kunnen niet alleen uw schoorsteen van binnenuit bekijken, we kunnen ook foto’s maken en u de staat van de binnenkant van de schoorsteen laten zien, zodat u een zeer goede beslissing kunt nemen over eventuele reparaties of onderhoudsproblemen die moeten worden aangepakt. We merken dat het sneller uitvoeren van benodigde reparaties u veel geld kan besparen. Als deze reparaties namelijk niet op tijd worden uitgevoerd, dan kunnen na verloop van tijd grotere problemen ontstaan. De kosten lopen hierdoor flink op. Het gebruik van deze technologie is dus voor zowel onszelf als onze klant zinvol.

Voorbeelden van mooie platte daken vindt u hier.

Zekerheid boven alles

Heb ik een schoorsteen inspectie nodig?

De volgende criteria zijn redenen voor inspectie van uw schoorsteen. Het wordt daarnaast aanbevolen om uw schoorsteen jaarlijks te laten vegen.

Prestatieproblemen met uw open haard, schoorsteen of verwarmingssysteem Recente aankoop van een huis. U gebruikt uw openhaard al een tijd niet als een openhaard voor langere tijd niet wordt gebruikt, krijgen ongedierte de kans om hun huis in uw schoorsteen te maken en zich daar te verstoppen. Als er water in het systeem komt, kan roest ook de metalen delen van het schoorsteensysteem beschadigen.

Neem direct contact op