Platte daken

Plat dak laten vervangen, verschillende soorten dakbedekking

Erkende Dakdekker is expert op gebied van platte daken.
Met al ruim 50 jaar ervaring in de branche is uw dak bij ons in de juiste handen. Wij helpen u daarom ook vraag verder met uw platte dak renovatie. Het is belangrijk te kiezen voor de juiste soort dakbedekking van uw platte dak.

Bij een plat dak wordt er vaak gekozen voor bitumen, ook wel dakleer genoemd. Bitumen is een op aardolie gebaseerde vloeistof die al jaren lang gebruikt wordt voor het bedekken van platte daken. Met een levensduur van gemiddeld 25 jaar is bitumen een verstandige keuze bij renovatie of vervanging van uw platte dak.

Dakbedekking platte daken

Verschillende soorten platte daken bedekkingen die wij leveren

Er zijn verschillende materialen voor het plaatsen van platte daken. Wij gebruiken de meest gebruikte en professionele:

Bitumen dakbedekking: Ook wel dakleer genoemd, het betreft een op aardolie-gebaseerde vloeistof. Onze daklegger gebruikt een professionele brander voor het aanbrengen van de Bitumen. De onderkant wordt verhit waardoor de bitumen zich aan het dak hecht. De gemiddelde levensduur van uw bitumen dak is +/- 25 jaar.
PVC dakbedekking: Een plat dak van PVC zou u voornamelijk bekend staan als kunststof. Er zijn bij PVC onder andere veel kleurmogelijkheden voor uw platte dak. Ook bij PVC geldt een gemiddelde levensduur van +/- 25 jaar.
EPDM dakbedekking: Een plat dak van EPDM wordt aangebracht met lijm, het materiaal is rubber en wordt alvorens op maat voor u gemaakt. Er is vrijwel geen onderhoud wat wel het geval is bij PVC en Bitumen. De levensduur van een plat dak van EPDM is gemiddeld +/- 40 jaar.

Een project starten?
Prijzen

Wat is de prijs voor de klus van mijn platte dak?

Een plat dak gaat gemiddeld 25 jaar lang mee het is aan te raden uw platte dak zo nu en dan te renoveren. U wilt graag weten wat de daadwerkelijke kosten zijn voor de renovatie of plaatsing van uw nieuwe platte dak. Daar kunt u bij ons eenvoudig voor terecht door de pagina vrijblijvende offerte te bezoeken. U komt zo niet voor onverwachte kosten te staan voor uw platte dak renovatie. Wij helpen u graag verder ook bij noodsituaties neem gerust vrijblijvend contact op. De beller is natuurlijk altijd sneller.

Een project starten?