Pannendak laten leggen

Het pannendak is de meest voorkomende dakbedekking in Nederland

Pannendak, betrouwbaar
In Nederland is een van de meest voorkomende keuzes voor dakbedekking voor zowel
kantoren als woonhuizen een betonnen dak met keramische tegels. Het is al jaren een
hoofdbestanddeel van het dak ontwerp. Het kenmerkende uiterlijk van een pannendak is
kenmerkend voor traditionele huizen en bedrijven in Nederland en niet zonder reden.

Dakpannen met tegels

Waarom kiezen voor de dakpan

Dakpannen met tegels zijn naar onze mening een pareltje.
Pannendak voegt niet alleen waarde toe aan uw huis, maar zijn ook buitengewoon
duurzaam, waardoor ze veel barre natuurverschijnselen verdragen. Een pannendak is beter bestand tegen harde wind dan andere materialen en kan in elk klimaat bevriezen en ontdooien. Dat betekent dat u, omdat u in Nederland woont, de esthetische en structurele voordelen van een pannendak moet overwegen. Naast de elegante visuele kwaliteiten, zijn de duurzaamheid van pannendaken en hun weerstand tegen regen en wind grote voordelen. Als u een nieuw dak wilt of uw dak wilt laten renoveren dan kiest u Erkende Dakdekker voor een efficiënte service voor de lange termijn.

Een project starten?
Soorten dakinstallaties

Soorten dak installaties voor Pannendaken

U kunt op ons bedrijf rekenen voor een full-service pannendak installatie voor uw huis of bedrijf. Hoewel het installatieproces iets langer duurt dan bij andere soorten
dakbedekkingsmaterialen, is het eindresultaat de moeite waard. We beginnen met een
consult en een gratis offerte om u te helpen bij het kiezen van de beste keuze voor uw
nieuwe pannendak.

Als u schade aan uw pannendak heeft, is vervanging van de dakpannen door ons personeel van bekwame vakmensen eenvoudig. In een mum van tijd lijkt uw pannendak weer zo goed als nieuw. Gelukkig maakt de vervanging van afzonderlijke tegels het proces relatief snel om te voltooien. Wij bieden een verscheidenheid aan opties voor pannendaken, variërend in kleuren en stijlen om u keuzes te bieden die passen bij de gewenste esthetiek van uw huis of bedrijf.

Goede isolatie door het gebruik van een pannendak

Goede isolatie door het gebruik van een pannendak
Een dak met pannen geeft niet alleen een gevoel van elegantie aan uw woning, maar het dient ook als een goede isolator om uw huis of bedrijf koel te houden in de zomer en warm in de winter. Of u nu een dak wilt met een Spaans gevoel of een meer mediterraan
kleurenschema, wij hebben veel opties om uw wensen te realiseren. Het organische uiterlijk van kleipannen geeft uw dak een natuurlijke, rustieke uitstraling die nooit uit de mode raakt, zodat u kunt vertrouwen op onze pannendaken voor een tijdloos uiterlijk.