VOORDELEN DAKPANNEN COATEN:
Erkende dakdekker heeft een aantal coating kleuren waar u uit kunt kiezen, voor advies of een kleur op maat kunt u uiteraard vrijblijvend contact opnemen.
Snel resultaat & verschillende (kleur)keuze
Uw dak ziet er weer als nieuw uit
Coating verlengt de levensduur van uw dak
Voordeliger dan een nieuw dak
50 jaar lang uw vertrouwde dakdekker
Offerte aanvragen
+31 346 700 261
Bel gerust met hoofdkantoor Uden!
Dakpannen coaten

Wij zijn werkzaam in heel Nederland!

Wilt u graag uw Dakpannen Coaten? Erkende Dakdekker is actief in HEEL  NEDERLAND. En dus ook bij u in de buurt kunnen wij vrijblijvend uw dak inspecteren. Het laten coaten van uw dakpannen is erg belangrijk en daarnaast ziet uw dak er weer als nieuw uit. U kunt vrijblijvend contact met opnemen om meer informatie in te winnen. Aarzel niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen, we zullen u snel van een duidelijke prijs en informatie voorzien.

Dakpannen laten coaten?
Dakpannen coaten, uw dak weer als nieuw

Al 50 jaar uw dakexpert

Uw dakpannen coaten kunt u het beste overlaten aan een professional. Er wordt gewerkt met speciale middelen waardoor uw daken er weer zo goed als nieuw uitzien. Wel kunt u kijken naar met wat voor middel een bedrijf werkt, er zijn namelijk middelen voor dakcoaten die vriendelijk zijn voor het milieu. Uiteraard houden wij hier ook rekening mee, daarom heeft u bij ons de optie om te kiezen voor een middel voor dakcoaen dat vriendelijker is voor het milieu. Voordat men begint met de dak coating, worden de daken eerst goed schoongemaakt, zodat de dakpannen coaten gebeurt op een schoon oppervlak.

Eerst uw dak reinigen

Dit is waarom wij experts zijn

Alvorens het coaten van uw dakpannen maken wij uw dak geheel schoon met een hogedrukspuit. Dit gebeurt op adequate en professionele wijze zoals u van ons gewent bent. Uw dakpannen coaten wij vervolgens in de door u gewenste kleur. Wilt u liever geen kleur? Geen probleem wij coaten ook kleurloos!