Wij zijn experts in Goot Lekkage detectie

Heeft u een dakgoot lekkage?

+31 346 700 261
Bel direct met het hoofdkantoor!
Werkzaam in héél Nederland
24 uurs service
Altijd vakmannen op uw dak
50+ jaar ervaring
Offerte aanvragen

Onze dakexperts staan binnen 24 uur klaar

Vaak worden dakgoten gezien als de finishing touch van een dak. Daarnaast spelen dakgoten ook een belangrijke rol bij het beschermen van uw eigendom. Daarom heeft een goed geïnstalleerd dakgootsysteem veel voordelen. Het stabiliseert de grond rond het gebouw.
Daarnaast kan het systeem ook funderingsproblemen en overstromingen in kelders voorkomen. Daarnaast kan het waterschade aan de zijkanten van het gebouw voorkomen. Daarom bieden wij op maat gemaakte dakgoten voor elke grootte.

Vertrouw op Erkende Dakdekker voor het vervangen van uw dakgoot

Weet u hoe u dakgoten of regenpijpen moet installeren?
Ons projectteam kan helpen bij het coördineren van het hele proces. Van het meten en nauwkeurig berekenen van de installatiekosten van de dakgoot tot levering en installatie van dakgoten. Allereerst zijn de kosten om dakgoten te installeren afhankelijk van verschillende factoren.

Daarom zullen we voor u de beste mogelijk prijs berekenen.
Wilt u het liever door professionals laten doen? We installeren of vervangen uw dakgoten met plezier. Neem vandaag nog contact met ons op!

Dakgoot lekkage, uw dakgoot vervangen of repareren?

Een dakgoot lekkage is zo opgelost door Erkende Dakdekker.
Uw dakgoot laten vervangen is een goede optie omdat het snel gebeurd, maar reparatie is ook vaak mogelijk. Als u ons uw dakgootinstallatie laat uitvoeren is een dakgoot lekkage zo opgelost. Ten eerste heeft een goed dakgootsysteem een kwaliteitsproduct nodig en dat bieden wij aan!

Daarnaast heet het ook een kwaliteitsinstallatie nodig en natuurlijk een betrouwbare garantie. De installatie is een belangrijk onderdeel bij het vervangen van een dakgoot. Wij van Erkende Dakdekker hebben alle kennis en kunde in huis om uw dakgoten perfect te vervangen of te installeren. Aarzel niet om ons te bellen of een afspraak te maken!

Dakgoot lekkage oplossen?

Speciaal voor u ontworpen Dakgootsystemen  

De dakgootsystemen die wij gebruiken zijn speciaal ontworpen om puin en bladeren met gemak te verwijderen. De installatie wordt op maat gemaakt voor de afmetingen van het huis. Hoewel een goede vervanging van uw dakgoot ervoor kan zorgen dat een uw dakgoot nog lange tijd op een hoog niveau blijft functioneren is het belangrijk om te onthouden dat niet alle dakgoot-installaties hetzelfde zijn.

Daarom bieden we u diverse opties. Bijvoorbeeld bieden we standaard goten in mast- of bakvorm aan. We bieden ook dakgoten aan met gootbeugels, zelfs maatgoten in een houten gootbetimmering. De mogelijkheden zijn eindeloos. Daarom zullen we u het beste adviseren voor uw situatie. Wellicht wilt u de oorzaak weten waarom uw dakgoot is gaan lekken. Hier vindt u een paar mogelijke oorzaken.