Wij zijn experts in Lekkage Detectie

Heeft u een daklekkage?

+31 346 700 261
Bel direct met het hoofdkantoor!
Werkzaam in héél Nederland
24 uurs service
Altijd vakmannen op uw dak
50+ jaar ervaring
Direct vrijblijvende offerte aanvragen

Dak lekkage melden? Wat te doen bij dak lekkage

De woorden ‘daklekkage’ wil geen huiseigenaar horen. Moet u het hele dak vervangen? Een professional bellen? Kun u het zelf doen? Als u watervlekken hebt die langs muren lopen of over de plafonds van uw huis, is de meest waarschijnlijke oorzaak een lekkend dak. Zelfs als u van plan bent snel een nieuw dak te installeren of als het lek klein is, is het toch een goed idee om een ​​daklekkage onmiddellijk te repareren. Kleine lekken kunnen in korte tijd grote problemen worden, wat leidt tot geruïneerde isolatie, verrotting van hout, zwarte schimmel en beschadigde gipsplaten op wanden en plafonds.

Project starten?

Laat uw lekkages zo snel mogelijk repareren!

Een daklekkage is geen grap. In korte tijd kan een lekkend dak uw huis ernstig beschadigen. Daklekkages kunnen vloeren, muren en uw bezittingen beschadigen. Als een daklekkage niet meteen wordt opgelost, kunt u ook last krijgen van zwarte schimmel. Wanneer u nadenkt over de schade die uw dak lekkage kan veroorzaken, is de prijs van reparatie in feite een investering in uw huis. Erkende Dakdekker biedt een 100% tevredenheidsgarantie op de reparatie van uw daklekkage.

Oorzaak dak lekkage vind je niet zomaar

Geloof het of niet, het opsporen van de bron van het lek is soms moeilijker dan de reparatie zelf. Water heeft de neiging om te reizen en vaak kan de schade ver van de oorzaak liggen, waardoor de eerste oorzaak van de lekkage moeilijk te traceren is. Schakel daarom zo snel mogelijk onze professionals in om grotere schade te voorkomen.