Bitumen dakbedekking

Bitumen Dakbedekking Laten Plaatsen Of Vernieuwen

Wat is bitumen precies?
Bitumen is een op aardolie-gebaseerde vloeistof dat wordt aangebracht op een plat dak door middel van een van onze gecertificeerde dakdekkers. De bitumen dakbedekking wordt aan de onderkant gesmolten door middel van deze brander zodat deze stevig aan het dak hecht. Het materiaal is heel erg sterk en altijd waterdicht, dus u hoeft zich nergens zorgen over te maken.

Dakbedekking platte daken

Verschillende soorten platte daken bedekkingen die wij leveren

Er zijn verschillende materialen voor het plaatsen van platte daken. Wij gebruiken de meest gebruikte en professionele:

Bitumen dakbedekking: Ook wel dakleer genoemd, het betreft een op aardolie-gebaseerde vloeistof. Onze daklegger gebruikt een professionele brander voor het aanbrengen van de Bitumen. De onderkant wordt verhit waardoor de bitumen zich aan het dak hecht. De gemiddelde levensduur van uw bitumen dak is +/- 25 jaar.
PVC dakbedekking: Een plat dak van PVC zou u voornamelijk bekend staan als kunststof. Er zijn bij PVC onder andere veel kleurmogelijkheden voor uw platte dak. Ook bij PVC geldt een gemiddelde levensduur van +/- 25 jaar.
EPDM dakbedekking: Een plat dak van EPDM wordt aangebracht met lijm, het materiaal is rubber en wordt alvorens op maat voor u gemaakt. Er is vrijwel geen onderhoud wat wel het geval is bij PVC en Bitumen. De levensduur van een plat dak van EPDM is gemiddeld +/- 40 jaar.

Een project starten?